Tuesday, March 16, 2010

Kerajaan Iblis di Segi Tiga Bermuda ???

Bismillahirrahmanirrahim ...

Assalamualaikum Warah Matullah ,


Allahumma Solli Ala' Muhammad
peta Segi Tiga bermuda


pelik tak anda mengenai tajuk diatas ???


pelik...sebab tiada fakta yang menjelaskan apakah The Bermuda Triangle itu?

Saya sarankan anda beli tajuk buku Kisah Kisah Benar Jinn yang diterbitkan oleh Darul Numan..buku i ada menceritakan kisah-kisah misteri Jinn yang mungkin anda tidak pernah dikhabar...

pelbagai kajian dibuat untuk mengungkap misteri Segitiga bermuda , satu hal yang sering dilupakan oleh para pengkaji adalah bahawa di Segitiga Bermuda terdapat pusat pemerintahan makhluk Ghaib dan markas kejahatan . Di tempat itu pula terdapat singgahsana pusat kerajaan Iblis yang dikutuk Allah SWT , dan bahwasanya jinn termasuk di dlaam struktur pemerintahan maharaja Iblis.

Menurut pendedahan Muhammad Isa Dawud , masyarakat Jinn adalah masyarakat yang sanagat maju dan memiliki peradaban yang amat tinggi , jauh meninggalkan manusia , khususnya dalam menggali dan mengolah benda - benda alam dan unsur - unsur perlombongan .
Bahkan mereka telah berjaya menciptakan barang lombong yang bercampur dengan emas dan tembaga dan menghasilkan nya menjadi suatu benda bermutu tinggi dengan menggunakan kaedah yang tidak mungkin dapat dilakukan manusia... kecuali di masa Nabi Sulaiman A.S .Sebuah buku karangan Muhammad Isa Dawud yang berjudul “Dialog dengan Jin Muslim” mengemukakan bahwa segitiga bermuda merupakan kawasan hunian para jin (halaman 83-96).


Jin yang bernama Musthafa melaporkan kepada Muhammad Isa Dawud ;

" Aku mahu menyampaikan suatu berita yang sangat penting. Amerika , Inggeris dan Jerman bermaksud membongkar rahisa Segitiga Bermuda , disamping satelit baru yang khusus untuk mengkaji keajaiban Bermuda , disamping satelit - satelit yang telah mereka luncurkan sebelumnya . Ternyata mereka tidak dapat membongkar rahsia bermuda . Ini disebabkan keajaiban yang ada disana bukanlah keajaiban yang dapat dilihat dengan mata . Sebab disana terdapat sebuah kerajaan Iblis yang sudah sangat tua sekali usianya . Bagaimanapun , mereka tidak akan membahayakan sesiapa sahaja yang tunduk kepada Allah SWT . Sesungguhnya bila seorang Muslim melawati daerah maut itu , dan ia membaca ayat ayat Al-Quran , nescaya Iblis bersama kuncu -kuncunya tidak akan dapat mencelakakannya .


Wallahualam...